Често задавани въпроси
Как мога да кандидатствам за работа в DEICHMANN?

На нашата страница www.deichmann-karriera.bg/Свободни работни места ще намерите активен линк към www.jobs.bg. Там има винаги актуален списък на свободните позиции. Моля да прочетете внимателно съдържанието на обявата – в него е написано точно как се кандидатства за съответната позиция.

Какво се случва с документите ми, след като съм кандидатствал за работа при вас?

Вашите данни се третират конфиденциално. В условията на jobs.bg е написано колко време данните Ви се съхраняват на сървъра им.

Не искам / не мога да кандидатствам онлайн. Може ли да занеса автобиография в някой филиал?

Разбира се, че можете да кандидатствате директно в наш филиал. Не е нужно дори да има търсене, може да проявите инициатива.

Не мога да намеря позицията, към която проявявам интерес. Какво означава това?

Тъй като нашите обяви се обновяват ежедневно, възможно е да се е закрила свободната позиция, към която имате интерес. Това не е пречка да се кандидатирате инициативно като отидете на място във филиала, към който имате интерес.

Какви предимства има работата в Deichmann?

Нашите служители са най-важните ни партньори. При нас те са натоварени с работа служители и оценени като хора. С благодарности за свършената от тях работа ние ги подкрепяме чрез: 

  •      регулярни обучения; 
  •      привлекателни отстъпки за служители; 
  •     Инициатива за здравето на служителите; 
  •     ваучери за храна; 
  •     дейности на екипа; 
  •     и много други 
Колко часа мога да работя в DEICHMANN?

На служителите ни предлагаме разнообразни възможности за работа, предимно обаче 20 часа/седмично за работа във филиал. Ръководителите на екипи са винаги на пълен работен ден.

Какви качества трябва да притежавам, ако искам да работя в DEICHMANN?

Активно включване в работата, висока мотивация и радост от работата с клиенти – всички те са предимства, на които ние отдаваме голямо значение. Защото в нашите филиали винаги има много работа и тя се върши от всеки – Управител, Заместник управител или Продавач-консултант.

Нямам никакъв опит от работа в търговията, мога ли въпреки това да кандидатствам за работа?

Опитът в търговията е необходимо условие за някои позиции; за други – този опит може да се натрупа при нас. Ето защо не се колебайте и просто кандидатствайте. 

Веднъж кандидатствах и не бях одобрен/а, мога ли повторно да опитам?

Разбира се, че можете. Преценете коя позиция отговаря на Вашето търсене и следвайте указанията в обявата.